Pontifex

Blanche - Negre

Tilbage

Pontifex

Titel

Pontifex

Forfatter

Mikkel Starup

ISBN

978-87-92475-01-05

Udgivet

2009 udsolgt       2014     2. oplag

Forlag

AnTennA

Sprog

Dansk

Pris

300 DKK

Mikkel Starup mødte vi gennem hans bog "Kulter og mysterieind-vielser". Forfatteren er en meget vidende og levende person, der skriver i et utrolig flot sprog.


Anmeldelse i Kristeligt Dagblad - 2001

"Tidligere fandtes der et omfattende sprog for den usynlige verden. Elverfolket, havfruen, dværgen, dragen og varulven for nu blot at nævne nogle få betegnelser for væsner af den anden verden. Det sprog og de bagved værende fænomener forsøger Mikkel Starup (født 1966) at rehabilitere i sin første bog, »Væsner«.


Han tager den usynlige verdens sprog alvorligt. Han lever selv i en virkelighed, hvor ånden manifesterer sig igennem forskellige væsner. Det virker ud fra bogen, som om dele af hans virkelighedsopfattelse er skabt gennem mødet med væsnernes verden på grund af brug af psykedeliske stoffer. Men den erfaringsverden står ikke alene. »Væsner« er en bog, som er præget af en bred læsning i eventyr, myter og anden litteratur."

http://www.mikkelstarup.dk/forlagetantenna.dk/index.html

Romanen omhandler mysterieindvielsen set igennem øjnene på en studeret dagdriver, der af sin ven overtales til at lokalisere dennes datter. Hun er sammen med en række andre teenagepiger forsvundet, og aviserne spekulerer udi kultbortførelser.

Dette fører ham til et hemmeligt selskab ude på landet, hvor han under cover forsøger at gennemføre deres voldsomme men forunderlige optagelsesritual. Dette fører en ligeså forunderlig forandring af hans verden med sig, og romanen består herigennem af over tres historier om rejser i mytologiens verden.


Bogen er Mikkel Starups anden udgivelse på AnTennA, og den udkom mandag d. 14 september, 2009.


2. oplag var i et begrænset antal, men måske

er der enkelte eksemplarer, der kan købes ved henvendelse til

E-mail: forlaget.antenna@gmail.com


Link til forlaget


© 2014-2019  Blanche-Negre             Web-ansvarlig Kaj Lilliendal               Kontakt: info@blanche-negre.com     Tlf +33 4 68 20 11 57