Lars Muhl

Blanche - Negre

Lars Muhl

Lars Muhl er kendt som musiker, forfatter og rejseleder til det sydlige Frakrig. Den måske mest kendte bog af Lars er Gralstrilogien

Lindhardt & Ringhof 2012


"Sådan blinker Gud med øjet."

John Cleese, komiker


"En af de mest usædvanlige bøger, jeg har læst i mine 35 år som forlægger."

Michael Mann, Watkins Publishing


"En ekstraordinær bog, skrevet af et ekstraordinært menneske."

Henry Lincoln, "Helligt Blod, Hellig Gral"
Gå direkte til
GRAL

Lindhardt og Ringhof 2006


"Dette er en fremragende spirituel bog. Ikke bare fordi den går ind i hjertets dyb og spiritualitetens essens, men også fordi side efter side er prydet med brilliante åndelige oplevelser. Endvidere er bogens fortællemæssige opbygning og poetiske sprog af så høj klasse, at disse kvaliteter alene gør den anbefalel-sesværdig."

Lars Harrekilde, Nyt Aspekt


"Bogen rummer er et opgør med så mange vaneforestillinger og rummer så mange "forslag" til vejen fremad … Det er en vigtig bog, den kroner og uddyber de to foregående. Bogen viser os moderne mennesker, hvad vi er, og hvad vi kan blive, hvad det (også) kan betyde at være søgende sjæl i 2006. Bogen er manna i denne vores ørken af reklamer, underholdning, pornografi og angst-provokerende, overfladiske nyheder."

Gunnar Hansen, Visdomsmagasinet

Disse tre værker udkom i 2002, 2004 og   .

De tre bøger er senere samlet i et værk "Gralstrilogien". Denne bog er senere oversat til engelsk og udkom under titlen "The O Manuscript"

© 2014-2019  Blanche-Negre             Web-ansvarlig Kaj Lilliendal               Kontakt: info@blanche-negre.com     Tlf +33 4 68 20 11 57