Seeren

Blanche - Negre

Seeren

Titel

Seeren fra Andalusien

Forfatter

Lars Muhl

ISBN

87-595-1951-7

Udgivet

2002

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Sprog

Dansk

Pris

150,- DKK   udsolgt fra forlag

Revideret udgave af Seeren fra Andalusien, som er første selvstændige bind i Lars Muhls Gralstrilogi, der også indeholder Maria Magdalena og Gral.


"En af de mest usædvanlige bøger jeg har læst i mine 35 år som forlægger"

- Michael Mann, Watkins Publishing


"Jeg anbefaler denne forunderlige bog til alle, der søger en vej til oplysning"

- Al Jardine, The Beach Boys


"Sådan blinker Gud med øjet"

- John Cleese, komiker


"En ekstraordinær bog, skrevet af et ekstraordinært menneske"

- Henry Lincoln, forfatter til "Helligt Blod, Hellig Gral"


"En af de vigtigste bøger du nogensinde vil komme til at læse"

- Lyndall Demere, PhD Msc.D. International Association of Metaphysicians


"En af vor tids oplevelses-religiøse klassikere"

- Anders Laugesen, Kristeligt Dagblad


"Velsigner læseren med et lys, der varer ved"

- Gail Swanson, forfatter til "Mary Magdalene Speaks"


Bogen er udsolgt fra forlag, men kan fås som e-bog på Saxo   100,- DKK
-eller brugt 120,- DKK på

Trilogien ”Seeren fra Andalusien”, ”Maria Magdalene” og ”Gral”

Tidligere musiker, nuværende komponist, sangskriver, forfatter og mystiker, Lars Muhl, har med trilogien ”Seeren fra Andalusien”, ”Maria Magdalene” og ”Gral” skrevet nogle spirituelle klassikere, der sætter ham på linie med de største inden for dette felt.

De enkelte bøger kan læses uafhængigt af hinanden, men fremstår som en helhed, når man har læst dem alle 3. Bøgerne kan læses som ren underholdning, men de kan også bruges rent praktisk til spirituel udvikling via de mange fine og detaljerede beskrivelser og vejledninger. Bøgerne er oversat til engelsk og samlet under titlen ”The O Manusctipt” og har allerede vundet stor udbredelse i USA.

Anmeldelse af ”Seeren fra Andalusien” af Lars Muhl

Bogen beskriver Lars Muhls nedtur fra en musikalsk karriere til et længerevarende sygeleje med fortvivlelsen som fast følgesvend. Redningen viser sig i skikkelse af en seer og healer, der med sin guidning og praktiske anvisninger leder ham ind i en menneskelig og spirituel udvikling af dimensioner.

Dette betyder et opgør med det tidligere liv som musiker og et spring ind i en uvis fremtid, hvor han bliver kastet ud på dybt vand.  Han opgiver sit tidligere tilværelse, inden han har fundet fodfæste i den nye.

Seeren, der har spillet en rolle i et af Lars Muhls tidligere liv, inviterer ham til det fascinerende Katharland, der ligger i Sydfrankrig nord for den spanske grænse. Her udsættes han igennem længere perioder for forskellige prøvelser, som han med stort mod, affødt af dyb nødvendighed, kaster sig ud i. Der er tale om såvel store naturoplevelser som dybdevirkende psykiske og spirituelle oplevelser.

Hudløst og ærligt, med humor og uselvhøjtidelighed fortæller Lars Muhl om sin udvikling, der fører til multidimensionale oplevelser, som han generøst deler med læseren. Vi indvies i hans komplekse tankeverden og ditto følelsesliv og man får øjnene op for, hvilke rigdomme, der venter forude, hvis man har mod til selv at påbegynde rejsen. 

Bogens vekslen mellem fortid, nutid og historisk tid giver en fin dynamik. Lars Muhl skriver med en utrolig intensitet, så man glemmer tid og sted og simpelthen selv befinder sig i handlingen. Man suges ind i fortællingen og vil have mere, da bogen er slut.


Anmelder af denne bog


Liselotte Aamann

© 2014-2019  Blanche-Negre             Web-ansvarlig Kaj Lilliendal               Kontakt: info@blanche-negre.com     Tlf +33 4 68 20 11 57