Negre
 

Blanche - Negre

  Udlejning 

    Negre     

Lejligheden "Negre" er beliggende på anden sal i ”Villa Negre”.


Lejligheden er totalrenoveret i 2006. Vi har forsøgt at bevare den oprindelige franske atmosfære, men samtidig at give lejligheden alle moderne bekvemmeligheder.


Fra køkkenet er der adgang til terrasser på i alt 110 m2. Her er borde og stole og stor gasgrill. Køkkenet er veludstyret med gaskomfur med fem blus og elovn, mikrobølgeovn og espresso / kaffemaskine samt bestik og tallerkner til 6 personer.


I køkkenet forefindes en del basisingredienser så som salt, peber, mel, sukker, krydderier, olie, eddike etc. Ideen er, at man fylder op, når noget er brugt op, og efterlader "resterne" til de næste lejere. Der forefindes ikke opvaskemaskine.


Sengesæt til 4 personer samt håndklæder, viskestykker, karklude er inkluderet i prisen. Der forefindes dyner og hovedpuder. Ekstra sengesæt kan bestilles. Badelagner skal man selv medbringe.


Lejligheden har internet, musikanlæg, DVD og TV. Opvarmning sker via elovne og  brændeovn.


I lejligheden er der mange praktiske ting : paraplyer, picnickuffert, turtæppe, spil, kurv til indkøb.


Ved ankomsten vil der være indkøbt til et let måltid. Det vil stå parat i køleskabet. Det skulle give mulighed for en afslappet start på ferien.


Stue

Bad

Køkken

Soveværelse

Terrasser

Stue med opredning

Grundplan

© 2014-2019  Blanche-Negre             Web-ansvarlig Kaj Lilliendal               Kontakt: info@blanche-negre.com     Tlf +33 4 68 20 11 57